Image

Hale metalice

Îmbinăm diferitele dimensiuni cu toate opțiunile disponibile și furnizăm hale metalice "la cheie".

Acestea pot fi acoperite doar cu tablă cutată sau pot fi sau învelite cu panouri termoizolante cu grosimi de pană la 200mm, rezultând astfel spații de refrigerare sau camere frigorifice.

Putem integra benzi translucide pentru pereți și acoperiș, tâmplărie, porți secționale și trape de fum.

Fiecare proiect poate fi modificat în funcție de nevoile dumneavoastră.

Contact
Image

Hale metalice

Opțional vă putem oferi:
- luminatoare și trape de fum;
- preți din tablă cutată sau panouri sandwich;
- porți secționale;

Image

Hală cu structură complexă

Structurile noastre se pot imbina pentru a crea zone termoizolate, complet închise și zone deschise.

contact

sopronul.ro

Cu experiență de peste zece ani, vă stăm la dispoziție de la concept, proiectare, livrare, execuție și postexecuție pentru a simplifica intreg parcursul construirii.

Image

Proiectarea

Este în conformitate cu cerințele EUROCOD-urilor. Proiectele noastre sunt avizate de verificatori de proiecte atestați M.D.R.A.P. (fostul M.L.P.T.L.) și contin atât planșe de execuție, planșe de montaj căt și instrucțiuni de montaj.


Image

Structura metalică

Este realizată din profile metalice formate la rece, din oțel S350GD+275Zn, zincat la cald, cu o durată de viață de minim 50 de ani (în condiții C2 de coroziune conform SR EN ISO 12944).


Image

Acoperișul

Acoperișul și pereții sunt din tablă cutată, zincată la cald și prevopsită cu poliester, cu 10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune și peste 50 de ani durată de viața.


Image

Accesoriile

Împreună cu structura și învelitoarea livrăm și toate accesoriile necesare precum organele de asamblare pentru structură, șuruburile autoforante, colțare metalice, benzi și bureți de etansare.