Image

Șopronul showroom

Acest tip de șopron a fost conceput pentru a fi folosit ca spațiu de expunere pentru companiile care comercializează materiale de construcții sau utilaje agricole. Deschiderile mari și modularitatea longitudinală fac șopronul showroom să fie ideal ca spațiu de depozitare cu acces rapid.

Opțional se pot avea pereți din elemente metalice și se poate echipa cu benzi translucide (luminatoare) sau porți secționale. Ca o noutate și un plus de imagine, se pot înlocui pereții cu poliplan printat personalizat (tip banner) deosebit de rezistent.

Image

Dimensiunle pot varia în funcție de nevoile Dumneavoastră

În preț sunt incluse urmatoarele:
- proiectare conform Eurocod-uri și desene de execuție printate;
- structură metalică, profile din oțel zincat S350GD+275Zn;
- tablă cutată de acoperiș, grosime 0,5mm, zincată;
- asistență la montaj (1 inginer constructor, 1 zi);
- organe de asamblare structură și accesorii fixare tablă de acoperiș.

Prețul transportului depinde de locație.

Image


Opțional vă putem oferi:


- montajul elementelor;
- modificarea dimensiunilor;
- închidere cu pereți pe orice latură;
- anvelopă din panouri sandwich termoizolante;
- tâmplărie și porți secționale;
- luminatoare din benzi translucide;

contact

sopronul.ro

Cu experiență de peste zece ani, vă stăm la dispoziție de la concept, proiectare, livrare, execuție și postexecuție pentru a simplifica intreg parcursul construirii.

Image

Proiectarea

Este în conformitate cu cerințele EUROCOD-urilor. Proiectele noastre sunt avizate de verificatori de proiecte atestați M.D.R.A.P. (fostul M.L.P.T.L.) și contin atât planșe de execuție, planșe de montaj căt și instrucțiuni de montaj.


Image

Structura metalică

Este realizată din profile metalice formate la rece, din oțel S350GD+275Zn, zincat la cald, cu o durată de viață de minim 50 de ani (în condiții C2 de coroziune conform SR EN ISO 12944).


Image

Acoperișul

Acoperișul și pereții sunt din tablă cutată, zincată la cald și prevopsită cu poliester, cu 10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune și peste 50 de ani durată de viața.


Image

Accesoriile

Împreună cu structura și învelitoarea livrăm și toate accesoriile necesare precum organele de asamblare pentru structură, șuruburile autoforante, colțare metalice, benzi și bureți de etansare.